Učitavanje...

loading

Kako vršim povrat?

**VAŽNO**

Poštovani kupci, 

27.01.2023. 16.00 Sistemski problem sa online povratima u radnjama je rešen. Zahvaljujemo se na razumevanju i strpljenju. 


Moguće je izvršiti povrat ili zamenu artikala kupljenih online u bilo kojoj našoj radnji u Srbiji. Potrebno je da pokažete kolegama iz radnje fisklani račun iz mejla nakon čega će kolege uneti broj porudžbine sa računa u sistem i odraditi povrat. Takođe, potrebno je da kolegama kažete ime i prezime i broj lične karte kako bi kompletirali povrat/zamenu robe. ROK ZA ZAMENU POVRAT ROBE JE 30 DANA OD DANA PRIJEMA PORUDŽBINE.
NAPOMENA:  Ukoliko postoje tehnički problemi sa sistemom molimo Vas da se uvek obatite korisničkom servisu i u najkraćem mogućem roku ćemo pronaći odgovarajuće rešenje. Ukoliko ste dobili višak artikala ili pogrešan artikal potrebno je kontaktirati korisnički servis i vratiti proizvod u naše online skladište. OŠTEĆEN ILI RASPAREN ARTIKAL JE POTREBNO VRATITI BESPLATNO KREIRANJEM ZAHTEVA ZA POVRAT U NAŠE ONLINE SKLADIŠTE NAKON ČEGA ĆEMO U DOGOVORU SA VAMA REFUNDIRATI NOVAC ILI POSLATI ISPRAVAN UKOLIKO JE DOSTUPAN!
Ukoliko porudžbina nije u sistemu radnje kolege iz radnje će rešiti problem i kontaktirati Vas kada problem bude rešen da možete da dodjete i zamenite proizvode kupljene online. 

Zahtev za povrat kreirate na svom profilu u delu Moje porudžbine klikom na POVRAT. Nakon izbora proizvoda koje želite da vratite i razloga povrata potrebno je da unesete broj bankovnog računa kao ukoliko je porudžbina plaćena gotovinom prilikom dostave na koji ćemo refundirati novac kada povrat stigne kod nas u skladište. Po novom Zakonu neophodno je uneti I broj lične karte ili pasoša za kreiranje zahteva za povrat. Podaci o ličnoj karti ili pasošu se zadržavaju u bazi podataka samo dok proces povrata ne bude kompletiran.
 
U skladu sa eFiskalizacijom od 08.04.2022. svi fiskalni računi će stizati elektronski na Vaš mejl u prilogu i sa hiperlinkom za verifikaciju. Ni obrazac I štampani fiskalni račun više nisu obavezni za online trgovinu.
FISKALNI RAČUN ZA ONLINE PORUDŽBINE DOBIJATE NA MEJL ADRESU SA KOJE JE IZVRŠENA PORUDŽBINA (NASLOV MEJLA: PRIZNANICA) I U SVAKOM TRENUTKU GA MOŽETE PREUZETI NA SVOM PROFILU U DELU MOJE PORUDŽBINE KLIKOM NA PORUDŽBINU POSTOJI OPCIJA FISKALNI RAČUN! PREUZIMANJE RAČUNA IZ NALOGA JE TRENUTNO MOGUĆE NA WEB VERZIJI SAJTA I MOBILNOJ VERZIJI SAJTA DOK ĆE PUTEM APLIKACIJE BITI USKORO DOSTUPNO! BEZ OBZIRA DA LI STE PORUČILI PREKO APLIKACIJE MOŽETE SE ULOGOVATI NA MOBILNU ILI DESKTOP VERZIJU I PREUZETI SVOJ RAČUN. 


Nakon potvrde uspešno ste kreirali zahtev za povrat i dobili svoj broj povrata. To je automatski poziv kurirskoj službi da preuzme paket na Vašoj adresi i nije potrebno naknadno pozivati kurirsku službu. Povrat je besplatan. Artikle možete poslati i bilo kojom drugom kurirskom službom o svom trošku na adresu:
LC WAIKIKI Retail d.o.o.
Beogradska 7a rampa 26
11272 Dobanovci 

Možete da vratite svoje proizvode besplatno preko dostavne kompanije sa kojom imamo ugovor o saradnji. Donji veš se ne može vraćati zbog higijenskih pravila.


Refundiranje u našim prodavnicama će biti izvršeno u gotovini. Kako biste videli spisak naših prodavnica, molimo da kliknete na "Pronađi prodavnice“ na našem veb-sajtu. Kada vaši proizvodi stignu u naše skladište oni će biti prekontrolisani u skladu sa uslovima povrata proizvoda. Ako su u skladu sa ovim uslovima (ukoliko proizvodi nisu korišćeni i ukoliko nisu oštećen), povrat proizvoda će biti prihvaćen.

Kupac je odgovoran za proizvode dok oni ne stignu do našeg skladišta, te stoga proverite da li su svi proizvodi upakovani na odgovarajući način tako da ne mogu biti oštećeni tokom dostave.

Svi proizvodi će biti prekontrolisani po povratu. Nakon kontrole, ukoliko proizvodi nisu odobreni (npr., korišćeni proizvodi itd.) za povrat, LC Waikiki zadržava pravo da ne izvrši povrat.