Učitavanje...

loading

Česta pitanja

Koje načine plaćanja mogu da koristim za dostavljanje narudžbine?
Poruddžbinu možete platiti gotovinom prilikom pouzeća ili DINA, VISA I MASTER platnim karticama. 

Gde se nalazi moja narudžbina?
Vaše narudžbine se izvršavaju iz našeg skladišta lokalnoj prevozničkoj kompaniji u roku od 3-5 dana. Nakon što lokalna prevoznička kompanija primi naš paket, možete da pratite vašu narudžbinu klikom na link „Order Tracking“ („Praćenje narudžbina“) na stranici sa podacima o narudžbini. U slučaju odlaganja isporuke, možete da kontaktirate predstavnike naše službe za podršku kupcima imejlom ili telefonom u bilo kom trenutku.

Koja prevoznička kompanija će dostaviti moju narudžbinu?
Račun se dostavlja putem mejl adrese pre dostavljanja porudžbine.

Kada će biti izvršena isporuka po mojoj narudžbini?
Roba obuhvaćena Vašom narudžbinom biće dostavljena prevozničkoj kompaniji u roku od 3 do 5 radnih dana. Kliknite ovde za pune detalje u vezi sa dostavom i predmetima isporuke.

Nisam primio narudžbinu. Šta treba da uradim?
Ukoliko niste primili vašu narudžbinu na vreme, možete da kontaktirate radnike naše službe za pomoć kupcima na telefonski broj dat u sadržaju „kontakta“.

Kako da izvršim narudžbinu bez da se učlanim?
Nakon dodavanja proizvoda koje želite da kupite u korpu, možete da kliknete „view basket“ („pogledaj korpu“) i nastavite pritiskom na tipku „complete the order“ („kompletiraj narudžbinu“). Unesite vašu imejl adresu u polje „Continue as Guest“ („Nastavi kao gost“) na desnoj strani ekrana. Kliknite na tipku „Continue“ („Nastavi“) nakon unosa vaših podataka za isporuku. Nakon što unesete vaše informacije za plaćanje, narudžbina će biti uspešno dostavljena.

Dostavio sam narudžbinu ali želim da dodam/uklonim proizvode. Šta mogu da uradim?
Nažalost, nije može izvršiti promenu nakon dostavljanja narudžbine. Možete da je otkažete i dostavite novu narudžbinu sa proizvodima koje želite.

Mogu li da izmenim veličinu proizvoda u mojoj narudžbini?
Nije moguće promenite specifikacije narudžbine nakon dostavljanja iste. Možete da otkažete narudžbinu i dostavite novu sa veličinama koje želite.

Mogu li da izaberem novi proizvod da zamenim stavku koja je bila nedostupna ili nije bila na stanju nakon što sam dostavio narudžbinu?
Nažalost, ne. Vaš proizvod će biti automatski otkazan ako ga nema na zalihama ili ako više ne bude dostupan, a u kom slučaju ćete automatski biti obavešteni i biće vam vraćen novac zbog te neprijatnosti. Međutim, nakon toga možete da izvršite novu narudžbinu za drugi proizvod.

Mogu li da zamenim proizvod nakon dostavljanja narudžbine?
Proizvode kupljenje online možete zameniti u našim radnjama. Ukoliko vraćate u online prodavnicu, nije moguća zamena proizvoda već morate kreirati novu porudžbinu.

Mogu li da vratim moju narudžbinu?
Narudžbinu / proizvode možete vratiti u skladu sa ovde objašnjenom politikom vraćanja.

Koliko dana je potrebno da se obradi moj povrat i da dobijem novac nazad?
Iako se razlikuje od banke do banke, najčešći period nadoknade je 14 dana.

Da li se plaćaju određene carinske naknade ili takse?
Proizvodi će se slati iz našeg skladišta u Srbiji. Iz tog razloga se ne plaćaju carinske naknade.